מפגש בוגרות ובוגרי העברית בלונדון | ארגון בוגרי העברית

מפגש בוגרות ובוגרי העברית בלונדון

4 מרץ, 2024
HUJI Alumni Meetup in London
בשבוע האחרון של פברואר, בבניין Salesforce בלונדון, קיימנו מפגש ושיח של בוגרות ובוגרי האוניברסיטה העברית הישראלים המתגוררים בבריטניה. הערב נערך בהובלתם של מוריה ברק ואלי רזינסקי, בוגרי האוניברסיטה, אשר שיתפו בתובנות אישיות מרתקות על יזמות, משברים ודברים נוספים שלא תמיד מדברים עליהם. תודה רבה לעמרי צ'וסנק, סגן נשיא אזורי Salesforce UK, אשר אירח אותנו בבניין המרשים ובחדר הישיבות עם הנוף המרהיב מהקומה ה-33.

על הקמתה של קהילת הבוגרים ועל ניהולה אמונה מרב שני, בוגרת האוניברסיטה, אשר פועלת בחודשים האחרונים לצירוף בוגרות ובוגרים לקהילה, ליצירת קשרים אישיים ומקצועיים בין חברי הקהילה ולחיבורם לאוניברסיטה. לדברי מרב: "יחד, נבנה ונפתח את הקהילה הזו. אנו רוצים ליצור מרחב שבו בוגרות ובוגרים יכולים להתחבר הן זה לזה והן לאוניברסיטה, לעולמות התוכן שלה ולסגל, לפתח שיתופי פעולה וקשרים מקצועיים וחברתיים, למנף מומחיות, לשתף בידע ובניסיון, וליצור הזדמנויות ייחודיות."

מכירים בוגרת או בוגר העברית בבריטניה שעוד לא בקשר עם ארגון בוגרי העברית? התחברו אלינו וחברו בינינו!

לצפייה בתמונות >>>