תכנית הכשרת מהנדסים של פורסא וקרן פורטלנד | ארגון בוגרי העברית

תכנית הכשרת מהנדסים של פורסא וקרן פורטלנד

14 אוקטובר, 2021
Fursa and Portland Fund Bootcamp

تقوم فرصة بتدريب المهندسين والمهندسات ، والطلاب الجامعيين فصل أخير في علوم الكمبيوتر ، وهندسة البرمجيات ، وأنظمة المعلومات ، وما إلى ذلك ، من الجامعات الإسرائيلية ، الذين خضعوا لعملية فحص النقابة. يعد تدريب مهندسي DevOps ، الذي يتم في شكل معسكر تدريب ، تدريبًا مكثفًا يركز على المنهجيات والأدوات اللازمة لشخص DevOps والتي تكون في طليعة التكنولوجيا.

التدريب ليس تقنيًا فحسب ، بل يعطي أيضًا وزنًا للمهارات الشخصية المهنية التي يحتاجها الموظف ليندمج في سوق الهايتك لإيجاد وظيفته الأولى والنجاح فيها. نرافق خريجي الدورة في العثور على الوظيفة الأولى وخلال العامين الأولين من اندماجهم بنجاح في صناعة التكنولوجيا الفائقة. حتى الان جميع خريجي دورة فرصة الأخيرة وجدوا عملاً فور تخرجهم.

برنامج التأهيل في جمعية فرصة يختلف عن أي برنامج آخر, خلال فترة البرنامج حصلت على التشجيع والدعم, الدروس كانت عبر تطبيق "الزوم" لذلك كان من السهل الاشتراك في كل اللقاءات. خلال البرنامج تلقيت مساعدة في وضع خطة عمل وتحديد الأهداف المهنية بالاضافة الى ذلك رافقوني في سيرورة التجهيز لمقابلات العمل حتى عثرت على وظيفة SRE في شركه SeeTree

فرصة لا تعوض لطلاب وخريجي الجامعات لتخصص علوم الحاسوب

جمعية فرصة" تفتح لك الأبواب للاندماج في سوق العمل بمجال الهايتك من خلال برنامج

تأهيل في مجال ال DevOps

في نهاية البرنامج يحصل كل مشترك على مرافقة مهنية في سيرورة البحث عن عمل وحتى

الاندماج في شركات الهايتك

للحصول على التفاصيل والتسجيل >>> https://tinyurl.com/4rbpzqd3

פורסא מכשירה מהנדסים ומהנדסות, בוגרי תואר ראשון בחוגים למדעי המחשב, הנדסת תוכנה, מערכות מידע, וכדומה, מאוניברסיטאות ישראליות, אשר עברו את תהליך הסינון של העמותה. ההכשרה למהנדסי  DevOps  המתקיימת במתכונת בוטקאמפ, הינה הכשרה אינטנסיבית אשר מתמקדת במתודולוגיות ובכלים הנחוצים לאיש DevOps ואשר נמצאים בחזית הטכנולוגיה.

ההכשרה אינה טכנית בלבד אלא נותנת  משקל גם לכישורים הלא טכניים הנחוצים לעובד הייטק כדי להתקבל למשרה הראשונה שלו וגם כמובן כדי להצליח בה. אנו מלווים את בוגרי הקורס במציאת העבודה הראשונה ובמהלך השנתיים הראשונות לכדי קליטה מוצלחת בתעשיית ההייטק.  חשוב לציין כי כל בוגרי הקורס האחרון של פורסא מצאו עבודה מייד לאחר סיומו.

עדותה של אחת מהבוגרות של התכנית: תוכנית עמותת פורסא שונה מכל תוכנית אחרת. במהלך התוכנית קיבלתי עידוד ותמיכה, השיעורים היו באמצעות Zoom, כך היה קל להירשם לכל הפגישות. קיבלתי עזרה בהכנת תוכנית עבודה וקביעת יעדי קריירה בנוסף ליוו אותי בתהליך ההכנה לראיונות עד שמצאתי עבודה ב-SRE בחברת SeeTree.

התכנית מיעודת לבוגרי תואר ראשון\שני בהנדסת מחשבים\מדעי המחשב.

פורסא פותחת דלת להשתלבות בעולם ההיטק כמהנדסי DevOps. אנו מגייסים בוגרי תארים, לא ניסין מוקדם, לעבודה בחברות הייטק.

שילוב בעבודה לבוגרי התוכנית מובטח.

המחזור הרביעי כאמור צפוי להתחיל לקראת סוף נובמבר 2021 וימשך כשמונה שבועות.

לפרטים והרשמה >>> https://tinyurl.com/4rbpzqd3