ובינר: תקווה ותפקידה בזמני משבר וחוסר יציבות חברתית
ה', 13/02/202520:00
לראשונה בפקולטה לחקלאות מזון וסביבה של האוניברסיטה העברית: תוכנית "פודטק בעברית" המכשירה אקדמאיים להשתלבות בתעשיית טכנולוגיות המזון המתפתחת בישראל. התוכנית, אשר תפתח ב-16.05.2024, בתמיכת חממת The Kitchen מבית שטראוס ורשות החדשנות, כוללת הכשרה מעשית וחשיפה לטכנולוגיות המתקדמות, תוך היכרות עם האקוסיסטם של תחום הפודטק.
חשוב! התוכנית מתאימה לבוגרות ובוגרי תארים אקדמיים במדעים והנדסה.
דברים שכדאי לדעת:
בוגרות ובוגרי העברית זכאים להנחה מיוחדת של 1000 ₪