60 חברי וחברות חבר הנאמנים הישראלים, חלקם הגדול בוגרים מובילים של האוניברסיטה, ובני ובנות זוגם השתתפו באירוע בוטיק לפתיחת מושב הוועד הפועל של האוניברסיטה, שהתקיים במוצ"ש 12.11 במתחם האירועים היוקרתי "האגם" השוכן בלב הגן הבוטני בירושלים. נושא האירוע היה: "טכנולוגיה על קצה המזלג" והאורחים נהנו מקבלת פנים חגיגית שכללה טעימות מתוצרי המעבדות, ארוחת ערב, תוכן אקדמי בנושא פודטק וסיור מודרך בגן הבוטני.
סגן נשיא האוניברסיטה לקשרי חוץ ופיתוח משאבים יוסי גל הנחה את המפגש, שכלל דברי ברכה מפי יו"ר חבר הנאמנים דן שלזינגר ונשיא האוניברסיטה פרופ' אשר כהן, והרצאות מרתקות מפי המרצים והמרצות הבאים:
-
מנחה הפאנל: "מרכז הפודטק למחקר ופיתוח של האוניברסיטה העברית", פרופ' עדו ברסלבסקי, ראש המכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה, הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית בירושלים ומייסד שותף, SavorEat, הדפסת מזון בתלת מימד.
-
"הדרך למנהיגות ישראלית בפודטק בעידן של משבר אקלים וביטחון תזונתי", ניר גולדשטיין, מנכ"ל GFI Israel
-
"מר, מתוק והצרכן", פרופ' מאשה ניב, המכון לביוכימיה, מדעי המזון והתזונה הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית בירושלים
-
"לשבור את מחסום העלות של בשר מתורבת", פרופ' יעקב נחמיאס, עמית AIMBE & RSM, מנהל מייסד מרכז אלכסנדר גראס לביו-הנדסה, האוניברסיטה העברית בירושלים ומייסד, נשיא ו-CSO של
Future Meat Technologies
- "מקורות חלב חלופיים, פיתוח טכנולוגיה לייצור חלב פרה מתורבת וחלב אם אנושי", פרופ' נורית ארגוב-ארגמן, פרופסורית חברה, "ליגת נשים למען ישראל", מרצה בכירה בתזונה, המחלקה למדעי בעלי-חיים, הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית, האוניברסיטה העברית בירושלים ומייסדת ומדענית ראשית של WILK