חדשות הבוגרים

ספרו לנו מה דעתכם!

סדנה בין-לאומית למחקר בנושא סכסוך ומלחמה (חלק ב')

תאריך:
ד', 17/07/202409:45
New Frontiers in Research on Conflict and the War: Presenting New Research of Truman Institute Doctoral and Postdoctoral Fellows and of  the Swiss Center (Continued)

המכון למחקר ע"ש הרי ס. טרומן למען קידום השלום מזמין אתכן ואתכם להצטרף לסדנה בין-לאומית למחקר בנושא סכסוך ומלחמה. האירוע יתקיים באולם אבא אבן, מכון טרומן (בניין 61), קמפוס הר הצופים, האוניברסיטה העברית.

מה בתוכנית?

09:45 - 10:00 - התכנסות

10:00 - 10:05 - דבר פתיחה וברכות: פרופ' יפעת מעוז, ראשת מכון טרומן

10:05 - 13:00 - סבב הרצאות בנושא: "מבט בוחן על המלחמה, שיתוף פעולה פוטנציאלי ושלום"