אחרי שב-2019 הפגישו מאות אוהבי יזמות וחדשנות, בברים ברחבי הארץ, עם מובילי עולם הכלכלה והחדשנות הישראלית, מומחי רשות החדשנות מעלים הילוך ומביאים אליכם את "הטופ 10" של עולם החדשנות, היזמות והכלכלה של 2021-2022 - בסדרת מפגשי "חדשנות על הבר".
בכל מפגש ידונו בנושא העומד על סדר היום של רשות החדשנות לטובת קידום החדשנות הישראלית: כמו עידוד היזמות והקמת סטרטאפים חדשים, דרך עידוד יזמות בקרב נשים וערבים; בעיית ההון האנושי וכח האדם בהייטק, חברות היוניקורן, וגם עולמות הסייבר, ביוטק, פינטק, AI ועוד.
כל מפגש יכלול שיחה בין מובילי רשות החדשנות למובילי עולם החדשנות והכלכלה הישראלית. כמובן שישאר זמן לשאלות שלכם!
הפעם ישוחחו ד''ר מיכל צור-שלו, מייסדת משותפת ונשיאת קלטורה וד"ר מלכה ניר, סמנכ"לית זירת יצור מתקדם ברשות החדשנות על התובנות של מיכל כיזמת וסטארטאפיסטית.
בין השאר, ידברו על יזמיות הייטק בארץ, וההשפעה שלהן בשנים האחרונות – מה השתנה? ואיך אפשר להמשיך לשנות. נדבר על השינויים בסוג וגודל החברות, בתחומים שהן עוסקות ובשאיפות של היזמיות והיזמים. בנוסף, נשאל שאלות כמו איפה אפשר להשיג את האימפקט הכי גדול בתעשיית ההייטק בשנים הקרובות? איך מצליחים להביא את כור ההיתוך הישראלי לענף ההיי טק?
ד''ר מיכל צור-שלו, היא יזמת היי-טק ומנהלת ישראלית, מייסדת שותפה של חברת סאיוטה ומייסדת שותפה, ונשיאת קלטורה ובוגרת העברית. בשנת 1999 הקימה עם נפתלי בנט (כיום ראש ממשלת ישראל), בן אנוש וליאור גולן (כולם בוגרי העברית) את סאיוטה (Cyota), חברת הזנק בתחום הסייבר שהתמחתה בתוכנות ושירותים לאבטחת בנקאות מקוונת ולאבטחת עסקאות בכרטיסי אשראי באינטרנט. החברה נמכרה בשנת 2005 תמורת 145 מיליון דולר לחברת RSA SECURITY. בכך עשתה צור היסטוריה, כאישה הישראלית שעשתה את האקזיט הכי גדול. בשנת 2006 צור-שלו עזבה את החברה והקימה את חברת "קלטורה" עם רון יקותיאל, ערן איטם וד"ר שי דוד. החברה מספקת פלטפורמה לחוויות וידאו בענן. חברות ענק מכל רחבי העולם משתמשות במוצרי הווידיאו של קלטורה על מנת לקיים שיחות בוידאו, כיתות וירטואליות, אירועים וירטואליים, ושידורי טלויזיה באינטרנט למליוני משתמשים מידי יום. קלטורה (KLTR) הנפיקה ביולי 2021 בנאסדאק.
ד"ר מלכה ניר, סמנכ"לית ייצור מתקדם ברשות החדשנות, אמונה במסגרת תפקידה על חיזוק התעשייה היצרנית וכושר התחרות שלה בארץ ובעולם באמצעות יישום תהליכי מו"פ וחדשנות טכנולוגית. לניר (בוגרת העברית) 20 שנות ניסיון בתעשייה, מתוכן 13 שנות ניסיון בתעשיית ההיי-טק, במהלכן כיהנה כסמנכ"לית הנדסה באינטל ישראל. בנוסף כיהנה במשך 8 שנים כסמנכ"לית מו"פ בכימיקלים לישראל, ושנתיים כמנכ"לית מפעל מתכת.
ניפגש בבר "הנסיך" בתל אביב! מהרו להירשם, מספר המקומות מוגבל, והכניסה בכפוף להצגת תו הירוק.
להרשמה >>>
המפגש יוקלט ל"עודפודקאסט לסטרטאפים" ויעלה לערוצי הדיגיטל של רשות החדשנות.