חדשות הבוגרים

תאריך:
ג', 20/02/202418:00
Game Theory - Webinar by Prof. Ella Segev

ארגון הבוגרים של ביה"ס למנהל עסקים באוניברסיטה העברית מתכבד להזמין אתכן ואתכם לוובינר בנושא תורת המשחקים בהנחיית פרופ' אלה שגב: "מה זה משחק סכום אפס"?

איך מצבי WIN-WIN יכולים לעזור לך לשפר את יכולות המשא ומתן שלך? בוובינר נלמד על מושגי היסוד בתורת המשחקים, נסביר כיצד המושגים בתחום מתרחשים בעולם האמיתי, התמודדות נכונה עם מצבים מורכבים וניהול מו"מ. נדבר על איך המושגים הבסיסים ביותר יכולים להיות מפתח להבנת דינמיקות בין אנשים, חברות, ואפילו בין מדינות.

פרופ' שגב היא חברת סגל במחלקה לחקר ביצועים וניהול התפעול בבית הספר למנהל עסקים באוניברסיטה העברית וחברה במרכז פדרמן לחקר הרציונליות. המחקר שלה הוא בין-תחומי ונמצא בצומת בין מחקר ביצועים, מדעי המחשב וכלכלה. היא משתמשת במודלים תיאורטיים של משחקים כדי לתאר מצבים אינטראקטיביים ולבחון את התמריצים וההתנהגות של השחקנים. היא שיתפה פעולה עם חוקרים רבים ממחלקות ואוניברסיטאות שונות. במחקרה היא מיישמת תיאוריית משחקים כדי לתאר מצבים או אינטראקציות ולהבין את התנהגותם של השחקנים השונים. פרופ' שגב מלמדת קורסים בניהול תפעול, תורת ההחלטות ותורת המשחקים.

להרשמה >>>