סינון אירועים

חדשות הבוגרים

ספרו לנו מה דעתכם!

ובינר: עתיד המזון המתורבת

תאריך: 
ג', 22/04/202520:00
Future of Food is Cellular

שינויי האקלים, בין אם טבעיים או מעשה ידי אדם, מדלדלים במהירות את משאבי המים והקרקע. מגמה זו מתנגשת עם הביקוש הגובר לחלבון מן החי, שכבר נמצא בשיא הייצור. טכנולוגיות מתקדמות, כגון בשר מתורבת ומטא-חומרים, מתפתחות במהירות כדי למלא את הפער בין ההיצע והביקוש הגובר. פרופ' קובי נחמיאס, מנהל המכון לביו-הנדסה באוניברסיטה העברית יספר על מהפכת הבשר ההולכת ומתקרבת מהר יותר ממה שאתם חושבים.

להרשמה >>>