סדנה ראשונה מסוגה החושפת כלי חדשני שפותח במאגד שמטרתו שילוב נתוני סטטוס בריאותי וחסרים תזונתיים המאפשרים התאמה ברמת המו"פ בתעשיית המזון.
סדר יום:
9:30-9:45 - מהו מאגד Food IOT ומה מטרותיו?
פרופ' אייל שמעוני, יו"ר המאגד וסמנכ"ל טכנולוגיות, קבוצת שטראוס
9:45-10:00 - מה בין DATA לתזונה ואיך זה יכול לסייע לנו כאנשי מקצוע בתעשיית המזון?
נגה שורץ-משולם, מנהלת תחום בריאות, תנובה
10:00-10:15 - מאפיינים עדכניים של חסרים תזונתיים באוכלוסיית ישראל
אורן אוסטר, מכון כללית למחקר
10:15-10:45 - הדגמת הכלי במערכת Power BI
נתי אברמוביץ', Trunovate
10:45-11:00 - Case studies לפיתוח מוצרים מבוססי דאטה
אורלי פיינה, מנהלת תחום תזונה, קבוצת אסם – נסטלה
11:00-11:30 - דיון, שאלות, המחשות לפי בקשות המשתתפים