תאריך:
א', 22/06/202517:00

הפקולטה לחקלאות, מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית מזמינה אתכן ואתכם להרצאה שמינית בסדרת ההרצאות לקהל הרחב.
מקובל לחשוב כי תפקיד הטעם המר הוא להזהיר אותנו מפני צריכת רעל. אך האם המרירות היא סממן הכי אמין לרעילות? אולי עדיף לסמוך על חוש הריח? בהרצאתה, פרופ' מאשה ניב, תספר על כלים שפיתחו כדי לענות על שאלות אלה וכיצד נעזרו בבינה מלאכותית בתכנון של מעכבי מרירות. היא תציג מספר הפתעות שגילו כשהצליחו לפתור מבנה תלת-מימדי של קולטן לטעם מר.