FLL– נבחרות רובוטיקה ירושלמיות על המפה! | מרכז נוער שוחר מדע

FLL– נבחרות רובוטיקה ירושלמיות על המפה!

פעילויות  > תכניות מצויינות  > נבחרות רובוטיקה

ביום ראשון , כ"ד טבת תשע"ז, 22/1/17, התקיימה בארנה בירושלים תחרות אזורית של קבוצות הרובוטיקה  FLL הירושלמיות. כידוע, תחרות FLL מיועדת לתלמידי החינוך היסודי וחטיבות הביניים ומהווה אתגר חשיבתי בתחומי הרובוטיקה, המדע, ההנדסה והטכנולוגיה המתקדמת, תוך שימת דגש על מנהיגות, יזמות ומעורבות קהילתית. בירושלים משתתפות השנה 60 קבוצות  כשרובן תשתתפנה בתחרות ביום ראשון הקרוב. מטרת התחרות הינה להגדיל בקרב התלמידים את העניין בתחומי מדע, הנדסה וטכנולוגיה ואת הרצון להמשיך ולהתמחות בתחומים אלו.

תכנית FIRST LEGO League חושפת תלמידים צעירים לעולם האמיתי של אתגרים הנדסיים, על ידי בניית רובוט אוטונומי לביצוע מספר משימות על גבי לוח משימה מרובת אתגרים ונושאים. בהנחיית מדריכים ודמיונם הרב של התלמידים, מגלות קבוצות FIRST LEGO League עולם מרגש של אפשרויות. באמצעות התהליך לומדים התלמידים גם את מהות התרומה לקהילה.

מרכז נוער שוחר מדע ע"ש י' מאירהוף של האוניברסיטה העברית שיתף פעולה יחד עם מר.אלי וורטמן יזם הייטק ומייסד PICO Kids, הקרן לירושלים ומנח"י ע"מ להדריך 18 נבחרות רובוטיקה, רובן בחטיבות הביניים.

לגלריה תמונות רובוטיקה לחץ כאן

למידע נוסף ניתן לפנות לרכזת שמרית שמורק בטל': 02-6584162 או במייל: ​​​​​​​shimrit.shmorak@gmail.com

.