חדשות

I Know What You Did Last Summer: A Glimpse at the Excavations and Surveys of the Institute of Archaeology, 2021 Season

28 אוקטובר, 2021

"I Know What You Did Last Summer"

October 28, 2021, at 16:00, Dan Wassong Auditorium, Rabin Building, Mount Scopus

A Zoom link will be published on this page

עבודה ולמידה מהבית גישה למערכות המחשוב

26 מאי, 2021

גישה מאובטחת Rumba VPN

https://ca.huji.ac.il/Rumba - שירות VPN חדש המאפשר גישה לכל השירותים ללא התקנות, עומס וניתוקים כפי שחווינו בעבר.
ניתן להתחבר לכל תוכנות המנהל (סגל מנהלי), כוננים אישיים ומשותפים ( CC ו EKMD), תוכנות החוות (לסטודנטים ומרצים) ועוד.
זו גם השיטה הנוחה ביותר לגישה לשירות Myplace.huji.ac.il  - המחשבים הוירטואלים. שירות שהחליף את שרת הקורונה, שרת MyDesktop ושרותים ישנים לעבודה עם מחשבי החוות.

קול קורא -- משרה אקדמית במכון למדעי רפואת השיניים תשפ"ב

12 אוקטובר, 2020

Application for tenure-track faculty position

The Institute of Dental Sciences of the Faculty of Dental Medicine is pleased to announce a call for applications for a tenure track position in biomedical research that will be available starting October 2021.