אודות ספריית הרמן למדעי הטבע | רשות הספריות

שעות פתיחה

יום ה' 18.4.2024 8:30 – 17:45

ימים א' - ב' 21.4 - 29.4 (כולל)
הספרייה תהיה סגורה

יום ג' 30.4 (איסרו חג) 08:30 - 21:45

הספרייה למדעי הטבע שבקריית אדמונד י' ספרא בגבעת רם קרויה על שם ד"ר אברהם הרמן, מנשיאי האוניברסיטה העברית בירושלים. ספריית הרמן היא הספרייה המרכזית של הפקולטה למדעי הטבע.
אוספי הספרייה מכסים את תחומי הפיזיקה, הכימיה, מדעי החיים ומדעי כדור הארץ. בספרייה מעל ל-300 אלף פריטים פיזיים שכוללים ספרי לימוד ומחקר, ספרי יעץ, כתבי עת ועבודות גמר ומגוון משאבים מקוונים שכוללים מאגרי מידע, כתבי עת וספרים אלקטרוניים ותזות דיגיטליות.

חזון הספרייה הוא לספק לכל החוקרים, המורים והתלמידים יעץ וגישה למקורות מידע, ידע ונתונים.

הספרייה משמשת הן כמרכז מידע אקדמי והן כמרכז חברתי בקמפוס ספרא ותורמת לקידום המחקר וההוראה, תוך הטמעת חידושים טכנולוגיים מן המתקדמים בעולם.

מרכז המידע הספרייתי על שם ברל ואגנס גינגס מספק סביבת למידה חיה ותוססת שמותאמת לבעלי סגנונות למידה שונים ובו אזורי למידה לקבוצות או ליחידים, כיתת מחשבים וקפה בגינה.

לרשות הקוראים הועמדו בספרייה עמדות מחשב, מדפסות, סורק ורשת תקשורת אלחוטית.

לעמוד הספרייה  >