הקורס המקוון להכרת משאבי הספרייה | רשות הספריות

מטרת הקורס היא הקניית כלים בסיסיים בשימוש במשאבי הספרייה השונים כדי שתוכלו לחפש ולמצוא חומרים בקלות וביעילות בכל האמצעים שהספרייה מעמידה לרשותכם.

הקורס הוא קורס מקוון ב-Moodle ללא מפגשים פרונטאליים וניתן להיכנס אליו מכל מחשב המחובר לרשת האינטרנט
עם זאת, כדי לענות על השאלות המבחן יש להתחבר לרשת האוניברסיטאית של האוניברסיטה העברית, באמצעות גישה מרחוק.

נושאי הקורס:

• קטלוגים
  • חיפוש בקטלוג HUfind
  • המאמר המדעי
  • מאגר המידע Web of Science
  • מאגרי מידע
  • Google Scholar (רשות)

לכניסה ליחידות הקורס לחצו כאן

לכניסה למודל על מנת לענות על הבחינה בקורס לחצו כאן moodle

הרישום לקורס הוא באמצעות מערכת רישום הקורסים.

הציון בקורס מוגדר "עובר" או "לא עובר". ציון עובר בקורס הוא 80. הציון איננו משוקלל בממוצע הציונים, אך ציון עובר הכרחי לרישום לקורסים מתקדמים בפקולטה למדעי הטבע ולסגירת התואר.

מומלץ לסיים את מטלות הקורס עד סוף סמסטר א' ללא קשר לסמסטר בו נרשמתם לקורס (הקורס פתוח לאורך כל שנת הלימודים).

פטורים מקורס זה, סטודנטים שקיבלו ציון "עובר" באחד מהקורסים להכרת משאבי הספרייה לתלמידי הפקולטה למדעי הטבע:

76411 לתלמידי מתמטיקה

76412 לתלמידי פיזיקה