49610 - סדנה לתלמידי מחקר בתחומי הסביבה | בית הספר ללימודים מתקדמים בסביבה

49610 - סדנה לתלמידי מחקר בתחומי הסביבה

מהלך הלימודים לתואר שלישי מדגיש התמחות. אך בפועל חוקרים בתחומי הסביבה השונים נדרשים יותר ויותר לעבוד בצוותים רב-תחומיים, ולהציג את הצעות ותוצאות המחקר שלהם בפני קהל רב-תחומי.  בכדי לפתח את היכולות הרב-תחומיות, ברמה הגבוהה ביותר, בית הספר המתקדם ללימודי סביבה מציע סדנה לתלמידי מחקר.

הסדנה תתנהל בשלושה ימים מרוכזים, שתוקדם להם פגישת היכרות במהלך סמסטר ב'.  בכל אחד מהימים התלמידים ישמעו הרצאת אורח, יקראו וידונו במאמרי מפתח בשיטת "חברותא", וידרשו להציג את עבודתם בפני כלל התלמידים והמורים. הצגות אלו ישמשו כבסיס לדיוני עומק בנושאי העבודה של התלמידים. באחד מהימים המרוכזים יערך סיור בעמק הארזים.

השתתפות בסדנה זו היא חובה לתלמידי מחקר הרשומים בביה"ס.

הסדנה מעניקה 2 נ"ז.

בית הספר המתקדם ללימודי סביבה מעניק מלגות הצטיינות לדוקטורנטים נבחרים. לשם קבלת המלגה על הסטודנטים להיות רשומים בבית הספר. השתתפות בסדנה הינה תנאי לקבלת המלגה.

סמסטר:
ב