לא שווים לבד: נטייה מינית, זהות מגדרית והזכות לשוויון / יותם זעירא, ברק מדינה - זעירא, יותם; ברק מדינה; Medina, Barak (זכויות הקהילה הגאה בישראל: משפט, נטייה מינית וזהות מגדרית (קובץ בעריכת עינב מורגנשטרן, יניב לושינסקי ואלון הראל), 2016)
בדיון המובא להלן נעסוק לפיכך בהבחנה בת שני מישורים: במישור אחד נבחין בין שתי התפיסות העקרוניות להצדקת האיסור להפלות מחמת נטייה מינית וזהות מגדרית ולקביעת היקפו של האיסור: אי-רלוונטיות והחובה לניטרליות מזה לעומת כבוד האדם מזה (פרק א). במישור שני ניישם את שתי הגישות הללו, בדרך של בחינה ביקורתית של הדין הנוהג, באשר לכל אחד משלושת סוגי התביעות לשוויון - יחיד (פרק ב), משפחה (פרק ג) וקהילה (פרק ד). (מתוך המאמר)
Keywords: זהות מינית